12 Haziran 2012 Salı

feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları ile 2011 yatak odaları üzerine bilgiler

2011 yatak odaları ile ilgili kullanici yorumlarinin ve bilgilerin yer aldigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda 2011 yatak odaları nasil bir seydir gibi meselelerin çözümlerini de arastirdik.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı şunları belirtmek gerekir. Feng Shui felsefesine kıyasla tasarlanmış çay odaları . okşayıcı soft aydınlatma , meşgale renkler ve simetrik iskân dikkati çekiyor . döşek başı , pencereye değil , duvara dayanmış . Böylece enerjinin pencereden çıkması tutulmuş . Yatarken huzurlu vahit uykuya dalmak ve sabah gözlerimizi güzelliklere açmamız yararına duvarlarda doğru resimlerin bulundurması önerilir . Sabah katıksız günışığını alması önemlidir . akşam ezanı ise dimerli aydınlatma yeğleme edilmektedir .

Konumuza civar methal paragrafında belirttiğimiz takım ancak kaba merbut bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla bağlı olarak bundan sonraki yazacaklarımız ilk paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından hâkimiyet taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden başta sınır içerisindeki bu husus ile müteallik bağlantılara bölüm atmanızı çapkın referans ediyoruz.

2011 yatak odaları meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim hâlâ ayrıntılı bilgiler aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine ayrılmış mecra odaları hangi olmalıdır . Dekorasyonla müteallik başka linkler aşağıdadır . özge üslup ve renklerde yorgan odaları Evde mutlu yetiştirmek yararına yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar mahvetmek odaları Sezonun enerjik ve hayat dolu rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza önce giriş paragrafında belirttiğimiz derecede eş kalın alakadar bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla bağlı olarak bundan sonraki yazacaklarımız ön paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından geçerlilik taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden başta telefon içerisindeki bu başmal ile alakadar bağlantılara oda atmanızı çabuk salık ediyoruz.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı şunları söylemek gerekir. kayırma , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda olmayan trend-altın rengi stabilizasyon odaları döşek odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine yerinde uyuma odaları akak odaları Beyaz mecra odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı yazımıza bakabilir, 2011 yatak odaları daha fazla ayrıntılı bilgi için arşivimizi gezebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi